Sunday, July 29, 2007

Imke 2 jaar!

Op 28 juli 2007 is onze kleine engel 2 jaar geworden. Het doet ons vanzelfsprekend heel veel pijn dat we haar verjaardag niet samen konden vieren. Op zo'n dagen is het gemis nog groter en doet het veel pijn haar niet eens stevig te kunnen knuffelen en ze een gelukkige verjaardag te wensen. We zijn er echter zeker van dat ze stevig heeft gefeest! Wij maken er een jaarlijkse traditie van om haar verjaardag te vieren met een etentje. Dit jaar stond er een heerlijke kaasschotel op het menu bij ons thuis. Imke kreeg heel wat kaartjes en cadeautjes en wij zijn, samen met haar, heel blij dat nog heel wat mensen aan haar gedacht hebben! Het was een gezellig samenzijn. Ook wil ik hier nog even benadrukken hoe onwaarschijnlijk blij wij zijn met onze 2e dochter Bjoke. Zonder te beseffen helpt zij ons mee door deze moeilijke periode in ons leven, gewoon door er te zijn. Wij genieten dan ook elke minuut van de dag van haar. Bjoke je bent onze grote schat!!
Wat ons beide ook helpt om het verlies van Imke beter te kunnen plaatsen zijn enkele msn groepen waar wij nu lid van zijn . Hier vinden we veel ouders terug met kinderen met hartafwijkingen. Het is werkelijk niet te geloven hoeveel ouders er zijn die net hetzelfde meegemaakt hebben als wij. Vele situaties, angsten,spanningen, enz. komen ook terug in de verhalen van ouders die kinderen hebben met een hartafwijking. Hier voelen we ons niet alleen met ons probleem en hopen we anderen ook te kunnen helpen of te steunen. We hebben met enkele ouders toch al een kleine ' internet ' band kunnen opbouwen.

4 Comments:

At 6:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Jullie hebben Imke dit weekend ongetwijfeld extra hard gemist. Op de één of andere manier zal ze zeker aanwezig zijn geweest op jullie etentje voor haar verjaardag!
Wij hebben hier een mooie kaars voor haar aangestoken, om haar zo een fijne verjaardag te wensen.

Liefs,
Igor, Tine, Dries en Lien

 
At 10:02 PM, Blogger kikavde said...

Ook hier heeft er een kaars gebrand, maar het was een feest kaars. Het is ongeloofelijk hoe snel de tijd gaat, twee jaar! Maar al wordt ze er 20, vergeten zullen we haar nooit!!

Liefs Kika xxx

 
At 10:12 PM, Anonymous Anonymous said...

dag Imke*,
wat hebben jouw mama en papa je plekje mooi versierd voor je verjaardag..ik durf wedden dat je zat te glunderen om al die prachtige windmolentjes!Ik hoop dat je ze af en toe flink laat draaien,zodat ze weten dat je nog heel dichtbij bent.

groetjes,
kristien
mama van elias

 
At 11:00 PM, Blogger tine said...

Hallo, ik las op het forum het berichtje van Kristien over Imke's sterfdag. Ik kwam dus ook nog eens een kijkje nemen. In de zomer moesten jullie eigenlijk haar tweede verjaardag vieren, en nu weer de herinnering aan de dag dat ze jullie moest verlaten. Het is allemaal zo hard, jullie moeten haar vreselijk missen, jullie lieve kleine Imke. Heel veel liefs, Tine,Thomas,Arwen en Lando

 

Post a Comment

<< Home