Thursday, December 04, 2008

filmpje Imke


Het is geen makkelijke beslissing geweest om dit filmpje op haar blog te zetten maar ik heb het toch maar gedaan. Het zijn ook bijna de enige gefilmde beelden van Imke en daarom blijft het moeilijk om dit zelf te bekijken. De kwaliteit is niet geweldig (dit is opgenomen met een digitale foto camera) maar je krijgt toch wel een goed beeld van ons engeltje. Je kan goed zien dat het 'korte' leven voor haar niet makkelijk geweest moet zijn. Ook maak ik van de gelegenheid gebruik om nog wat recente foto's van haar broer en zus hier op de blog te zetten.


4 Comments:

At 12:17 AM, Anonymous Anonymous said...

Wat een uniek filmpje, natuurlijk heel ontroerend maar tegelijk vind ik het een hele mooie herinnering aan Imke. Bedankt dat jullie dit willen delen! ...
Ja en als je dan even verder kijkt naar Imke's broer en zus dan heb je zo een happy feeling!!!

Dag

 
At 11:15 PM, Blogger kikavde said...

Ik kan alleen maar bevestigen wat Dag eerder al schreef. Ik vind het emotioneel maar mooi tegelijkertijd en als je kijkt naar haar zus en broer dan weet je gewoon dat ze er toch nog een beetje bij is!!

liefs Krista

 
At 1:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Ik vond het heel moeilijk om het filmpje helemaal uit te zien, de tranen liepen over mijn wangen...maar het is wel goed dat jullie nog zulke mooie gefimlde herinneringen hebben.
Fenne lijkt van gezicht wel hard op Imke vind ik.
Mooie foto van trotse mama met haar 3 schatten !!

 
At 5:07 PM, Blogger Unknown said...

Zeer aangrijpend.
Hoe Imke zo nauw betrokken wordt bij jullie gezin. Dat is mooi.

Ik wens jullie nog veel, veel warmte toe.

 

Post a Comment

<< Home